fbpx
close-search
Selvbetjening - Min side

Nyheder og pressemeddelelser

Læs de seneste nyheder og pressemeddelelser fra Danske Vandværker

Ulstrup: “Sådan kom vi i gang med it-sikkerhed”

https://www.danskevv.dk/nyheder/ulstrup-saadan-kom-vi-i-gang-med-it-sikkerhed/
Hvordan får man en god start på arbejdet med it-sikkerhed? Vandposten har snakket med Tom Larsen, formand for Ulstrup Vandværk, der for to år siden tog en aktiv beslutning om at gøre en større indsats for vandværkets it-sikkerhed. Derfor tilmeldte han sig Samarbejdende Cybersikkerhed hos Danske Vandværker.
Publiceringsdato: 05/10 2021

Debat: Vi skal tale mere om hacking

https://www.danskevv.dk/nyheder/debat-vi-skal-tale-mere-om-hacking/
Vi står over for en fælles udfordring, for flere og flere oplever at få hacket deres it-systemer. Ifølge Center for Cybersikkerhed er truslen mod Danmark meget høj. Især mange små og mellemstore virksomheder er sårbare.
Publiceringsdato: 30/09 2021

Konference: Fremtidens drikkevand

https://www.danskevv.dk/nyheder/konference-fremtidens-drikkevand/
Det er i alles interesse at sikre godt drikkevand, og der er bred enighed blandt organisationerne bag konferencen om, at løsninger kræver dialog. Det er baggrunden for konferencen på Christiansborg den 18. november - den danner grundlag for debatten om, hvordan vi passer på vores drikkevand nu og i fremtiden.
Publiceringsdato: 24/09 2021

PFAS-forurening i søgelyset

https://www.danskevv.dk/nyheder/pfas-forurening-i-soegelyset/
Regionerne og kommunerne har i længere tid arbejdet sammen om, at skabe et overblik over de steder, hvor der har været brandøvelsespladser. Arbejdet er gjort for at kortlægge hvor, og undersøge hvor truslen fra de potentielt største kilder til nedsivning af de giftige PFAS-stoffer til jord og grundvand.
Publiceringsdato: 17/09 2021