Pensions- og sundhedsordning

Med en pensions- og sundhedsordning gennem Danske Vandværkers rammeaftale med Skandia:│Pensionsselskabet sikrer du dine medarbejdere både nu og i fremtiden.
quote
Pensionsordningen sikrer forebyggelse, sundhedsforsikring, sikkerhed ved sygdom og død samt en opsparing

Pensionsordningen består af tre elementer:

Forebyggelse

Gennem seks internetbaserede programmer har du mulighed for blandt andet at forebygge stress eller at tage et rygestopkursus.

 

Og det er er ens for alle – anonymt og gratis.

Sundhedsforsikring

Sundhedsforsikringen tilbyder dig hjælp til for eksempel behandlinger hos kiropraktor, akupunktør eller ved en operation, uden at du selv skal lægge penge ud.

 

Du kan selv vælge din behandler, og du behøver ikke at afgive helbredsoplysninger for at få del i aftalen.

Firmapension

Firmapensionen inkluderer en fleksibel opsparing, hvor du selv vælger, hvordan den skal investeres og hvor høj en risiko, du ønsker at tage.

 

Bliver du syg, kan du efter tre måneder også få udbetalt en pension som erstatning for en del af din løn, og går det rigtig galt, er der selvfølgelig en opsparing kombineret med økonomisk sikkerhed ved kritisk sygdom og død.

Pensionordningen er enkel og fleksibel, og den kan administreres gennem diverse lønsystemer og følger de generelle vilkår på markedet.

 

Det eneste krav for at få del i ordningen er, at dit vandværk er medlem af Danske Vandværker, og at du etablerer en pensionsaftale for fremtidigt ansatte.

 

Indbetalingen bør udgøre i alt 12% af lønnen, men kan starte ved 3% af lønnen + sundhedsforsikring.

 

Vil du vide mere?

Kontakt pensionschef Stig Wetterstrøm

 

Telefon: 20 90 43 20

 

E-mail: dvv@pensionsselskabet.dk

Publiceringsdato: 21/11 2016