Cyberforsikring

Få skadehjælp 24/7 - 365 dage om året.

Få skadehjælp 24/7 – 365 dage om året
Trygs Cyberforsikring giver hurtig adgang til skadehjælp tilgængelig 24/7, 365 dage om året, og hjælper med at håndtere de it-tekniske, juridiske og PR-mæssige aspekter i forbindelse med et cyberangreb.

 

Tryg har adgang til et stort netværk af eksperter inden for it, jura og PR, som bistår med skadehåndteringen.

 

Dækning ved læk af persondata og tredjemands oplysninger
Hvis der sker et utilsigtet tab eller videregivelse af tredjemands oplysninger eller persondata (f.eks. kundedata) fra vandværkets netværk, dækker forsikringen omkostninger til at underrette berørte personer og relevante myndigheder, herunder Datatilsynet.

 

Omkostninger til advokatbistand og PR-konsulent
Hvis der foreligger et netværkssikkerhedsbrud eller en informationslækage – der kan f.eks. være tale om et læk af kundedata – dækker forsikringen omkostninger til advokatbistand, så de juridiske aspekter håndteres korrekt. Derudover dækkes omkostninger til PR-konsulenter, hvis det er nødvendigt for at beskytte vandværkets omdømme.

 

Rekonstruktion af data
Forsikringen dækker omkostninger til at genskabe data og software, som er tabt eller ødelagt ved et netværkssikkerhedsbrud eller informationslækage.

 

Afpresningsomkostninger
Ved en troværdig trussel om cyberangreb, f.eks. ved ransomware, dækker forsikringen omkostninger, herunder betaling af en evt. løsesum, for at afværge truslen.

 

Beskrivelsen indeholder ikke alle oplysninger om Trygs Cyberforsikring

Der henvises til forsikringsbetingelserne (link) for det fuldstændige dækningsomfang. Det bemærkes, at punkt 3.2 (driftstab) i betingelserne er undtaget i aftalen med Danske Vandværker.

 

Vil du vide mere?

Kontakt Lars Henriksen fra RTM

 

Telefon: 43 57 51 03

 

E-mail: danskevv@rtm.dk

 

Publiceringsdato: 11/08 2021