Nyhed: Hør hvordan dit vandværk passer godt på forbrugernes data

For at gøre det lettere for alle vandværker at leve op til de skærpede krav i EU’s persondataforordning, holder Danske Vandværker gratis kurser for alle medlemsvandværker i efteråret 2017 og foråret 2018.

På kurset introducerer vi Danske Vandværkers trin for trin-guide, som hjælper dig igennem opgaven med at tilpasse den nye lovgivning til dit vandværk.

 

Når du er igennem alle trin i guiden, kan du dokumentere, at dit vandværk lever op til lovens og forbrugernes krav om at passe godt på de betroede personoplysninger.

 

På kurset får du også gode råd om it-sikkerhed og praktisk håndtering af persondata i dagligdagen.

 

Vi tilbyder at holde kurset i dit vandråd
Danske Vandværker kontakter landets 84 vandråd for at aftale, hvornår kurset på 1,5 time kan finde sted. Ved kurset udleveres trin for trin-guiden med tilhørende skabeloner til alle deltagere.

 

Ønsker du at deltage i kurset, og har du endnu ikke hørt om arrangementet fra dit lokale vandråd, kan du kontakte formanden i vandrådet. Du er også velkommen til at kontakte Henrik Blomhøj eller Niels Grann i Danske Vandværker, som kan fortælle, om der allerede er arrangeret et kursus i dit vandråd.

 

Vil du vide mere?

Kontakt teknisk rådgiver

Henrik Blomhøj

Tlf.: 56 13 02 04

Mail: hb@danskevv.dk

 

 

Kontakt kursuskonsulent

Niels Grann

Tlf.: 56 13 03 30

Mail: ng@danskevv.dk

 

Publiceringsdato: 04/08 2017