Vandmesse på FN’s internationale vanddag

At levere drikkevand til danskerne kræver konstant fokus på drift, lovgivning og udvikling, derfor mødes flere hundreder vandværker med knap 90 virksomheder fra vandbranchen fredag i Messecenter Vesthimmerland. 22. marts er ikke kun messedag, det er også FN’s internationale vanddag og en god anledning til at sætte fokus på drikkevandet - menneskets vigtigste ressource. Som en ekstra gevinst kan deltagerne i løbet af dagen høre henholdsvis Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, og viceborgmester i Hjørring, Henrik Jørgensen, som stiller op til Folketinget for Venstre i Brønderslev og Jammerbugt, tale om vores fælles drikkevand.

Drikkevandsområdet er i konstant udvikling, og det er meget vigtigt, at vandværkerne holder sig up to date med teknik, økonomi og lovgivning.

 

For at give vandværker og leverandører mulighed for at udveksle nyeste viden arrangerer brancheforeningen Danske Vandværker tre steder i landet messer for virksomheder, som leverer teknik og rådgivning til vandforsyningerne. Virksomhederne står klar til at vise deres produkter frem, og der bliver en masse at se på og høre om, for hver en centimeter i hallen er fyldt ud med isenkram som målere, ventiler, pumper og meget mere.

 

Foredrag på messen

De mange vandværksfolk får også adgang til en maggiterning af viden, da nogle af branchens førende leverandører i korte og intensive foredrag på Blå Scene stiller skarpt på deres nyeste løsninger. Emner for foredragene spænder lige fra tjek på tanke og ledninger i drift til det sidste nye inden for lækagesporing. Sidst, men ikke mindst, er der også mulighed for at høre foreningens direktør, Susan Münster, fortælle om de mange udfordringer, vandsektoren står overfor.

 

Tid og sted:

Fredag 22. marts 2019 fra 09.00 til 16.00.

 

Messecenter Vesthimmerland, Messevej 1, 9600 Aars

 

Kontakt:

Danske Vandværkers messe er kun åben for medlemmer, men pressen er selvfølgelig meget velkommen.

 

Kontakt: pressemedarbejder Dorthe G. Rasmussen, mobil 2670 7106, mail: dr@danskevv.dk.

 

Læs mere om messen på danskevv.dk.

 

Publiceringsdato: 21/03 2019